WHAAT??

anaabeeel08 | 25 gener, 2011

Jajajaja io pensaba qe esto tendria xat, juegos i tooo esoo i miro i no ai naa, qe si me paresee mu bien lo del bloc porque aasii poss se sabee un pokiyo mass del teemaa pero jajaj nose io doi ideas paa mejorarlo ara bostross acer lo que querias, es vuestro… xd

Salutacions de la Xènia

xenia | 7 març, 2010

Hola:
Soc la Xènia i soc nova en el bloc. Estic molt preocupada per el tema climàtic, per que tinc 8 anys i vull viure en un mon maco, verd i net. Agraeixo la feina que feu en aquest bloc.
Un petó.

benvinguda

alfonso | 5 març, 2010

hola soc nou i no se com va

Solventats els problemes d’accés en quant a usuaris/usuàries, i contrasenyes

Accionatura | 4 març, 2010

Bon dia a tothom!
(Hem afegit un comentari sobre aquest tema al post que parlava dels problemes d’accés dels usuaris - Preguntes freqüents - però preferim posar-ho també en aquesta nova entrada.)
Hem pogut arreglar un problema que hi havia amb l’accés de les, i els agents, en el cas que s’haguessin fet servir noms amb accents, o amb les lletres “ç”, “l-l” o “ñ”. A partir d’ara, el sistema esta configurat per no permetre guardar cap nom amb aquests caràcters “especials”. A partir del dia 3 de març, si el sistema es troba amb un d’aquests caràcters, els substitueix automàticament pels seus equivalents més “simples”, és a dir: la “Ñ” per “N”, la “Ç” per “ç”, la “L-L” per “LL”, i els caràcters amb accents, per caràcters sense. Ens sap greu que el sistema de moment no permeti fer servir aquests caràcters, però la programació d’Internet de moment està encara molt basada en els caràcters anglesos.
Aquells/aquelles que hagueu tingut algun problema en aquests sentit, si us plau proveu-ho de nou, i contacteu amb nosaltres si persisteix el problema. Us agraïm molt que ens aviseu d’aquests errors, per poder solventar-los, i anar millorant l’experiència d’Agentspelclima.
Atentament. Equip Acciónatura.

Presentació d’Agentspelclima en PowerPoint (format PDF)

Accionatura | 26 gener, 2010

Bona tarda!
Ja teniu disponible a l’apartat de “Material de suport” una presentació d’Agentspelclima en format PowerPoint (document PDF, també directament en aquest enllaç). Es tracta de la presentació que fem servir a Acciónatura per mostrar el recurs en jornades, fires, etc.
Creiem que aquesta presentació dona una idea general prou acurada del recurs, alhora que us permet entendre millor la seqüència d’actuació, mostrant tant la perspectiva de l’alumnat, com la del professorat.
Qualsevol comentari que tingueu sobre la presentació serà benvinguda, i la tindrem molt en compte per a futures versions.
Aprofitem l’ocasió per saludar-vos molt atentament.
Equip Acciónatura

Reportatges Agentspelclima a INFO K i “la Sexta”

Accionatura | 16 desembre, 2009

Sobre tot per aquells/aquelles que voleu fer-vos una primera idea d’Agentspelclima, volem compartir amb vosaltres dos reportatges que s’han emès recentmenta a la televisió, la veritat és que molt ben fets!
- Teniu el reportatge emès a l’INFO K el dimarts dia 15 de desembre en aquest enllaç.
- Teniu el reportatge emès a “la Sexta” en aquest enllaç.
Salutacions des d’Acciónatura!

Bon recurs!

tonimantis | 1 desembre, 2009

Felicitats per la iniciativa des del Blog de la Cumbre del Clima http://copenhagen2009.blogspot.com/

Contrasenyes i àlies

fsamblas | 26 novembre, 2009

Hola, us felicito per la web. L’estic treballant amb els alumnes. Ara bé, he perdut una mica la paciència esbrinant contrasenyes noves que funcionessin, doncs 1/3 part dels alumnes no entraven amb la contrasenya que es donava per defecte. També algunes vegades no pots accedir a canviar l’àlies.

Espai de proves

segirones | 23 novembre, 2009

Bon dia,
Us agraim molt sincerament aquest aplicatiu. Avui el presentarem a la sessió del Seminari de Coordinadors d’Informàtica del Gironès.
Hem pensat que estaria bé que hi hagués un espai de proves pel professorat per tal de no distorsionar els resultats de l’aplicació real amb els alumnes. Abans de poder-ho portar a la pràctica amb els alumnes cal estar-hi “jugant” una estona. Què us sembla?
Atentament,
CRP del Gironès

PREGUNTES FREQÜENTS

Accionatura | 19 novembre, 2009

Obrim aquest post amb l’objectiu de facilitar-vos el resoldre els dubtes i consultes que pugueu tenir. A mesura que ens escriviu a través dels comentaris, anirem completant aquest post amb les preguntes, i respostes.

Atentament. L’equip Acciónatura.

1. DIFICULTAT en l’accés dels agents/les agents amb els noms d’usuari/usuàries, i els passwords

El dia 3 de març de 2010 hem pogut arreglar un problema que hi havia amb l’accés de les, i els agents, en el cas que s’haguessin fet servir noms amb accents, o amb les lletres “ç”, “l-l” o “ñ”. A partir d’ara, el sistema esta configurat per no permetre guardar cap nom amb aquests caràcters “especials”. A partir del dia 3 de març, si el sistema es troba amb un d’aquests caràcters, els substitueix automàticament pels seus equivalents més “simples”, és a dir: la “Ñ” per “N”, la “Ç” per “ç”, la “L-L” per “LL”, i els caràcters amb accents, per caràcters sense. Ens sap greu que el sistema de moment no permeti fer servir aquests caràcters, però la programació d’Internet de moment està encara molt basada en els caràcters anglesos.
Aquells/aquelles que hagueu tingut algun problema en aquests sentit, si us plau proveu-ho de nou, i contacteu amb nosaltres si persisteix el problema.

2. COMPLICACIÓ EN LA INTRODUCCIÓ DE LES CONTRASSENYES PER DEFECTE

En relació a les contrasenyes, estem mirant de fer més fàcil l’accés mitjançant les contrasenyes que es donen per defecte. Sobre tot fixeu-vos de tenir molt en compte les lletres en majúscules i minúscules.

Un altre cosa que podeu fer és demanar als vostres alumnes/les vostres alumnes que ratllin la constrasenya per defecte, i us escriguin al paperet una nova contrasenya de més fàcil recordatori. Si aneu a “La meva classe” - “Alumnes”, i feu clic a sobre de l’identificador de cada agent, podreu editar la seva contrasenya, i àlies.

De pas comunicar-vos que hem canviat lleugerament la zona d’accés per a alumnes de la home, perquè ningú es confongui i intenti entrar com a agent a la zona de “Accés Usuaris/àries”, reservada per mestres (ha passat en alguna ocasió). L’accés dels agents és a través del requadre del gos: “Ja ets agent? Clica aqui per entrar-hi”.

Un projecte de:

Amb el suport de:

Difusió subvencionada per:

Crèdits